Vervangers gezocht!

Beste ouders en verzorgers,

Bij BSO De Boomhut zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde beroepskrachten om ons team te versterken! Op dit moment hebben we verschillende vacatures beschikbaar voor zowel pedagogisch medewerkers als groepsassistenten voor onze vervangerspool.

Vacatures:

  • Pedagogisch Medewerkers: Heb jij een pedagogische achtergrond met eventueel ervaring en heb jij hart voor kinderen? We zoeken enthousiaste teamleden die graag een positieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling en het welzijn van onze kinderen. Ben jij flexibel inzetbaar?

  • Groepsassistenten: Als groepsassistent ondersteun je ons team bij de dagelijkse taken en activiteiten en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Een geweldige kans om ervaring op te doen in de kinderopvang!

Als lid van onze vervangerspool heb je de flexibiliteit om op verschillende locaties te werken en in te springen wanneer dat nodig is.

Heb je interesse in een van deze vacatures of ken je iemand die perfect zou passen binnen ons team? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om te solliciteren!

Met vriendelijke groet,

Team Boomhut
info@bso-deboomhut.nl
Tel. 043-7519717


Frans van Kruining