Pit

Ontdek de Buitengewone Wereld van Pit bij 
BSO de Boomhut! 

Ontdek de Buitengewone  Wereld van Pit. 

Ben jij een avontuurlijk buitenkind en 8 jaar of ouder? Dan is Buitenplek Pit, gelegen in de betoverende tuin van het historische Kasteel Vaeshartelt, dé plek voor jou! Speciaal ontworpen voor kinderen van locatie 't Huis en de Boomhut. We verwelkomen ook nieuwe kinderen

vanaf 8 jaar met open armen.

Waarom kiezen voor Buitenplek Pit?

🌿 Een Natuurlijke omgeving: Onze buitenplek is omgeven door groen en ademt de frisse lucht van de natuur. Ontdek geheime paadjes, speel verstoppertje tussen de bomen, maak een heerlijk soepje boven het vuur.  Merk hoe geweldig het is om de natuur te ontdekken en te beleven en je grenzen te verleggen.

🌞 Actieve Buitenactiviteiten: Van avontuurlijke boswandelingen, tot spannende teamspellen, zelf vuur maken, of de grote klimboom in, bij Buitenplek Pit draait alles om actie en plezier. Laat je energie de vrije loop en beleef samen de meest opwindende buitenavonturen.

👭 Samen Spelen en Leren: Buitenplek Pit is niet alleen een speelplek; het is ook een leeromgeving. Ontwikkel je sociale vaardigheden terwijl je samenwerkt in teamactiviteiten en leer over de natuur om je heen. Ontdek de magie van leren terwijl je speelt!

🎨 Creatieve Uitdagingen: Laat je creativiteit stromen met buitenkunst en ambachten. Van het maken van natuurlijke kunstwerken, tot het bouwen van hutten, het leren schieten met pijl en boog, bij Buitenplek Pit stimuleren we de verbeelding en creativiteit van elk kind.

Hoe kun je meedoen?

Kinderen van locatie 't Huis en de Boomhut kunnen zich eenvoudig aanmelden door een mailtje te sturen. Maar we verwelkomen ook nieuwe gezichten met open armen! Ben je 8 jaar of ouder en voel jij je helemaal thuis in de buitenlucht? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor onze Pit-familie.

Klik hieronder voor meer informatie en meld je nu aan voor de ultieme buitenervaring.


 


Frans van Kruining