Nieuwsbrief oktober

Boomhut nieuwtjes!

Er zijn weer heel wat nieuwtjes die we met jullie willen delen. Er zijn bijvoorbeeld een aantal nieuwe gezichten die jullie vast al eens zijn opgevallen. We hebben leuke podcasts voor ouders met tips en natuurlijk staat de herfstvakantie al voor de deur. We eindigen met een leuke prietpraat van Kostas. 

 
 

Leuk nieuws

Erg leuk nieuws dat we graag met jullie willen delen is dat onze Melanie zaterdag 7 oktober gaat trouwen.

We wensen Melanie alle geluk van de wereld.

Nieuwe gezichten

Dit zijn de nieuwe Boomhut medewerkers. Wie heb je al eens gezien? 

 

Josien Heesen

is al een poos voor de zomervakantie begonnen en heeft al heel wat uren gewerkt op alle locaties. Waarschijnlijk hebben jullie haar al vaker gezien.

 

Lotte Quadvlieg

is vorig jaar afgestudeerd aan de Kunstacademie als docent. Ze is al heel wat jaren groepsleidster bij de scouting. Ze zal de komende tijd bij Pit vervangen omdat haar kwaliteiten en kennis daar goed van pas komen. 

 

Dorus de Visser

is begonnen met vervangen in de zomervakantie. Langzaam is Dorus bekend met alle locaties en misschien heb je hem al eens gezien. Net als Lotte is Dorus afgestudeerd aan de Kunstacademie als docent. Je kan Dorus op alle locaties tegenkomen .

 
 

Minder leuk nieuws

Fabienne gaat ons helaas verlaten. Ze heeft besloten om bij haar geliefde te gaan wonen in Londen. Dat is net iets uit de richting, vandaar dat ze komend jaar in februari stopt bij de Boomhut. 

Guusje heeft ook besloten om te stoppen bij de Boomhut en geheel voor haar twee lieve kinderen te gaan zorgen. Nadat haar zwangerschapsverlof voorbij is zal ze dus niet meer bij Pit komen werken.  

Herfstvakantie

Willen alle ouders KOVnet invullen, graag voor 2 oktober. Heb je vakantieopvang dan staan de vaste dagen er al in. Heb je geen vakantieopvang dan zal je dus een dag moeten aanvragen, ofwel via het urenpotje of incidenteel. 

Locatie ‘t Huis is geopend!

In de herfstvakantie clusteren we onze locaties en zullen alle kinderen van alle locaties dus in ‘t HUIS welkom zijn.
Let op dat de kinderen bij t Huis gebracht moeten worden en daar ook weer opgehaald worden.

 
 

Halloween zet in je agenda!

Zoals jullie gewend zijn is er ook dit jaar een Halloween spelletjesavond. Kinderen vanaf 8 jaar zijn vrijdag 3 november welkom bij ‘t Huis om samen leuke spelletjes te spelen. 

Voor de jongere kinderen wordt een Halloween disco georganiseerd op woensdag 1 november. 

 

Waar zijn we nog meer mee bezig??

  • Afgelopen dinsdag was er een training van de GGD over seksualiteit in  ontwikkeling en o.a. het vlaggensysteem. Dit was een interessante ochtend waar we veel hebben geleerd.
     

  • In november staat er een studiereis gepland naar Warschau. Deze staat in het teken van de visie van Janusz Korczak. Frans zal samen met Remco en Noortje inspiratie op doen en het vervolgens delen met het hele team.

Activiteiten

De activiteiten zijn weer volop in gang. Zo is er sporten en koken op donderdag, struinen en zwemles op dinsdag en de popgroep is op maandag. 

Een aantal donderdagen mochten kinderen al meedoen met sport en spel. Mochten er kinderen zijn die hier wekelijks aan mee willen doen, dan horen we dat graag via de mail. Natuurlijk kun je je ook inschrijven voor de andere activiteiten. 
Op de website lees je hier meer over. 


Leden oudercommissie gezocht!

We zoeken nog leden voor de oudercommissie van locatie de Boomhut. Wie oh wie komt de oudercommissie versterken?
Wie wil meedenken, meepraten en meedoen? Geef je op via de mail info@bso-deboomhut

 

Prietpraat van Kostas

Ik ben op vakantie geweest in Frankrijk en daar spreken ze bonjour. 🙂


Luistertips

Via de mail krijgen we vaker leuke opvoedtips en dit is een leuke luistertip voor ouders en verzorgers. Klik op de onderstaande link, luister en laat je inspireren. De podcast is te beluisteren via alle bekende apps waaronder:

Spotify:  https://open.spotify.com/show/57Nx7sSlnHkOeDMnwjYGzE?si=1ff606bdf49f469f

Applepodcast: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/even-over-mijn-kind/id1666913610

 
 

BSO de Boomhut

 
Frans van Kruining